Cafe Cafe Restaurant Mediteranean
Constanta, Str. Mircea cel Batran, Nr. 94 (colt cu Str. Stefan Cel Mare, Nr. 4)
Restaurantul Mediteranean Cafe Cafe a fost deschis in Ajunul Craciunului 2007. Lucrarile de amenajare au durat 7 luni, timp in care au fost alese solutii de la cei mai buni producatori de mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni si amenajari interioare, sonorizare dar si echipamente profesionale pentru dotarea bucatariei si a celor doua baruri. Alegerea a fost dificila tinand cont de valoarea istorica si arhitecturala a cladirii, hotel de la 1896, folosit de calugarii greci de la muntele Athos, numit ulterior chiar Hotel Calugarul. In paralel s-au desfasurat si lucrarile de amenajare a etajelor superioare ale cladirii unde functioneaza un mic hotel de 4 stele pastrand traditia locatiei.
Restaurantul are o capacitate de 110 locuri. Terasa amenajata ca o gradina interioara, incalzita pe timp de iarna, are 120 de locuri.
Specificul Mediteranean intregeste locatia prin varietatea si prospetimea meniului. Se doreste reinvierea gusturilor bucatariei bunicii data de ingredientele naturale folosite dar si de prepararea a la carte a acestora.
Meniul de Bar si Cartea de Vinuri completeaza bucataria cu arome si moduri de preparare a cafelei de pe toata coasta Mediteranei, cu o lista impresionanta de cocktailuri si o selectie de vinuri romanesti sau de oriunde.
Echipa atent selectata este condusa de Director Ramona Stoica, Maestrul Bucatar Paul Bacila, Seful de Bar Ciprian Grosu si Seful de Sala Dana Verban.
Restaurantul are o capacitate de 110 locuri. Terasa amenajata ca o gradina interioara, incalzita pe timp de iarna, are 120 de locuri.
Specificul Mediteranean intregeste locatia prin varietatea si prospetimea meniului. Se doreste reinvierea gusturilor bucatariei bunicii data de ingredientele naturale folosite dar si de prepararea a la carte a acestora.
Meniul de Bar si Cartea de Vinuri completeaza bucataria cu arome si moduri de preparare a cafelei de pe toata coasta Mediteranei, cu o lista impresionanta de cocktailuri si o selectie de vinuri romanesti sau de oriunde.
Echipa atent selectata este condusa de Director Ramona Stoica, Maestrul Bucatar Paul Bacila, Seful de Bar Ciprian Grosu si Seful de Sala Dana Verban.
Dotari:
Aer Conditionat ,
Accepta Carduri ,
Statie Taxi ,
Fumatori ,
Nefumatori ,
Rezervari
comments powered by Disqus