All Inn 007 -- „My Grey Pearl” E.p.

7 octombrie 2010
La un an de la lansarea primului E.p.: „Mime Tachine” al artistilor romani: Pagal, Jay Bliss si Mihai Popoviciu, All Inn Records a ajuns la release-ul cu numarul 007, considerat a fi chiar cel mai indraznet dintre cele de pana acum.


 

 

  

     „My Grey Pearl” E.p. vine din partea unui duo italian ce a devenit din ce in ce mai vizibil pentru publicul cunoscator anul acesta: Summed & Dot. Filippo Bologna (Summed) si John Catalano (Dot) au revenit cu 3 piese complet diferite: „Alemagno” , „HOT  si „Wanna Do” - pornind de la un techno timpuriu, urcand continuu intensitatea, si ajungand in final la sunete old school.  Pentru a defini originalitatea, E.p.-ul a fost completat cu un remix exclusiv digital al piesei „Wanna Do” din partea Pulpyt (UES si Linuz).

     Cu release-uri puternice deja la Suara, Meerstief, All Inn si cu acest E.p. de succes de abia lansat, Summed & Dot lupta sa-si castige locul printre noile talente ale muzicii house din 2010.

     Release-ul a primit feedback-uri foarte bune din partea multor artisti de valoare:

 Werner - "Wanna Do rocks monkeyballs!"

  Massimo di Lena - "Love the warm feelings of HoT and Alemagno. Good work guys!"

  Samuel L Session - "I really really like this dirty n sexy vibe! Still playin the Jazzyman record, classic!"

  Livio & Roby - "Nice pack! Lots to dig "

  Seth Troxler - "All Inn has yet to fail. Each release works so much on the floor. Can’t wait to see how this one does."

  Deetron - "HoT is my favourite but all of them are really strong weapons for the dancefloor."

  Tania Vulcano - "Wanna Do both mixes are dope... will try it...."
  Raresh - "Very cool ep!"

  Nick Curly - "Support as always for All Inn! Alemagno my fav.”

 

Poti asculta noul release All Inn pe website-ul oficial All Inn Records:

http://www.allinnrecords.com/?page_id=379


comments powered by Disqus


Ne ajutam de "cookies" pe site-ul nostru pentru a ne asigura ca puteti gasi informatia pe care o cautati in cel mai simplu mod.
Continuand, acceptati aceste "cookies". Puteti citi mai multe despre "cookies" si cum functioneaza aici.